vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news Cod galben de vânt puternic la Constanța. Rafalele vor atinge 70 km/h

Cod galben de vânt puternic la Constanța. Rafalele vor atinge 70 km/h

de Andreea Bălan
Sursa foto: Cazino Constanta

Este cod galben de vânt puternic la malul mării. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 23:00.

În intervalul menționat, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…70 km/h și vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe.

Astăzi, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Astfel, temperatura maximă va fi de -4 grade, iar cea minimă, -7 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua, când trecător va ninge slab.

Mâine, vremea se menține rece, deși temperatura va crește ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă în jurul a -5 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Protecție Civilă– 0737552271.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult