6 judeţe şi Capitala - afectate de vremea nefavorabilă; manevrele în porturile Constanţa Nord, Sud şi Midia - suspendate

Atenție, constănțeni, se strică vremea la malul mării. Vântul a pus stăpânire pe toată Dobrogea și suflă deja cu putere.

Până mâine la ora 11:00, meteorologii anunță rafale de până la 50 – 60 la kilometri pe oră în județ, iar pe litoral de 70 de kilometri pe oră. Municipiul Constanța se va afla sub un nou cod galben de intensificări ale vântului, valabil până pe 12 ianuarie, ora 10:00. Nici precipitațiile nu ne ocolesc.

În special în noaptea de luni spre marți și pe parcursul zilei de marți , izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. În intervalul 11 – 14 ianuarie, vremea va deveni rece, pe arii restrânse geroasă în special în noaptea de miercuri – joi. Administrația locală face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…