marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Cod galben de vânt puternic

Cod galben de vânt puternic

de Ileana Gheorghiu
cod vant

Cod galben de vânt puternic în Constanța. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 20:00. Specialiștii spun că în Dobrogea, vântul va sufla cu putere și va atinge la rafală viteze care vor depăși 55-65 km/h pe suprafețe extinse și izolat chiar și 70 km/h. Se va răci și vremea.

Temperaturile maxime se vor situa astăzi între 4 și 7 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Pentru a evita pericolul, constănțenii sunt sfătuiți să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare şi a imobilelor aflate în construcţie. Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult