duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Cod portocaliu de caniculă în Dobrogea

Cod portocaliu de caniculă în Dobrogea

de Redacția Dotto

Avem o cupolă de foc deasupra Dobrogei. Meteorologii au emis cod portocaliu de caniculă pentru partea continentală și cod galben pentru litoral. Temperaturile vor atinge și 38 de grade Celsius. Disconfortul termic se simte deja. Autoritățile recomandă evitarea deplasărilor lungi pe timpul zilei, mai ales între orele 11 și 18, hidratarea cu apă și evitarea băuturilor alcoolice sau a cele cu conținut ridicat de cofeină. De asemenea, este indicat să purtăm haine lejere, din materiale naturale, și să folosim creme de protecție solară. Serviciile de urgență sunt în alertă și au fost suplimentate echipajele de prim-ajutor pentru a face față eventualelor situații de urgență. De asemenea, mai multe puncte de hidratare au fost amenajate în toate farmaciile din oraș. Primim detalii suplimentare despre cum va fi vremea în următoarele zile de la meteorologul Mia Stamate. Bun găsit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult