Comandant, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia
HomeActualitateComandant, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia
Actualitate - News - 2 săptămâni în urmă

Comandant, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia

Comandantul unei nave sub pavilion Panama a fost prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia. Doi bărbați sunt sunt cercetați pentru infracțiunea de contrabandă, după ce au fost prinși deținând o cantitate mare de țigări fără acte de proveniență, pe care intenționau să le comercializeze.

Bun găsit, Natalia! În 20 iunie 2020 pe sensul de iesire din Portul Midia, polițiștii de frontieră au observat un autovehicul de culoare gri, care, după efectuarea controlului portbagajului de către agentul de pază, a efectuat o manevră bruscă în marșarier spre interiorul Portului Midia, astfel că agentii au început urmarirea autoturismului 200m spre incinta portului.

După ce s-a oprit voluntar, agenții au identificat conducătorul auto. La controlul portbagajului si al mașinii s-au descoperit peste 150 cartoane de țigări a proveniență DUTY FREE de branduri diferite. Pe navă au mai fost descoperite alte 7450 de pachete de țigări.

Instanța a hotărât condamnarea comandantului sirian la 3 ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de contrabandă, iar cel de-al doilea bărbat, român, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru contrabandă. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Eforie Nord: poliţist înjunghiat de către un bărbat care se manifesta violent

Un echipaj de poliţişti care a intervenit pe o stradă din Eforie Nord, unde un bărbat se m…