vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Comăniță despre marea performanță a lui Hagi

Comăniță despre marea performanță a lui Hagi

de Redacția Dotto
Hagi

Ajuns la FC Farul în 1960, la 22 de ani, profesorul Petre Comăniță a contribuit ca antrenor la primele două titluri de campioni naționali cu formația de juniori republicani în 1961 și 1962. A activat aproape patru decenii în cadrul clubului Farul, unde a îndeplinit pe rând atât funcția de antrenor cât și pe cea de director al centrului de copii și juniori. Ajuns la 83 de ani, antrenorul emerit Petre Comăniță a rememorat câteva dintre cele mai frumoase amintiri alături de clubul de la malul mării.

A activat aproape patru decenii în cadrul clubului Farul, unde a îndeplinit pe rând atât funcția de antrenor cât și pe cea de director al centrului de copii și juniori.

Comăniță spune că atmosfera pe care o crează suporterii este un real sprijin pentru echipa de la malul mării.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult