vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Compania de apă RAJA, amendată de Garda de Mediu

Compania de apă RAJA, amendată de Garda de Mediu

de Redacția Dotto

Compania de apă RAJA a fost amendată de Garda de Mediu. Pe strada Cuza Vodă, unde se fac lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă, comisarii Gărzii de Mediu au găsit depozitări de deșeuri inerte neacoperite, care au generat emisii de pulberi în atmosferă.

RAJA a primit o amendă de 15.000 lei pentru neluarea măsurilor în vederea limitării emisiilor de poluanți.

De cealaltă parte, reprezentanții companiei de apă spun că zona în care au fost găsite deșeurile a fost predată constructorului, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă, încă din luna martie a acestui an și că toate obligațiile îi revin de fapt acestuia, care este responsabil și de respectarea legislației pe parte de protecția mediului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult