miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Competiții de anvergură, la Constanța

Competiții de anvergură, la Constanța

de Redacția Dotto

Sala Sporturilor din Constanța va fi gazda unor competiții de anvergură europeană.

Echipa Naţională de baschet feminin a României se pregătește de două meciuri importante în campania de calificare FIBA Women’s EuroBasket 2025: pe 9 noiembrie vs. Islanda de la ora 18:00 și duminică, 12 noiembrie, vs Slovacia, de la ora 18:00, transmite Primăria Municipiului Constanța.De asemenea, echipa masculină de handbal CSM Constanța va avea două meciuri în competiția europeană EHF European League: marți, 14 noiembrie cu SPR Chrobry Glogow, de la ora 19:45 și marți, 28 noiembrie, cu MOL Tatabanya KC, de la ora 19:45.Pentru buna desfășurare a meciurilor, vor fi instituite o serie de restricții în zona Sălii Sporturilor din Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult