miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Comunicări științifice la UMC

Comunicări științifice la UMC

de Redacția Dotto
Comunicări științifice la UMC


Comunicări științifice la UMC. Studenții Universității Maritime din Constanța, împreună cu cei ai mai multor instituții de învățământ din România și din străinătate au participat la o sesiune de comunicări științifice. În premieră, la lucrări au luat parte și studenți din Federația Rusă.


În mod tradițional, în primăvara fiecărui an, Universitatea Maritimă din Constanța organizează sesiunea de comunicări științifice a studenților.

Anul trecut, UMC a organizat o sesiune internațională pentru studenții din țările riverane Mării Negre. Opt universități au participat la eveniment, care s-a dovedit a fi un real succes.

La comunicările științifice au participat în jur de 100 de studenți.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult