vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Concert caritabil pentru Turcia

Concert caritabil pentru Turcia

de Redacția Dotto

Concert caritabil pentru victimele cutremurului din Turcia.

Ambasadorul Culturii și Turismului Românesc, Nicolae Voiculeț, alături de alți mari artiști din țară vor susține sâmbăta aceasta, de la ora 18:00, un spectacol extraordinar, la Restaurantul Dorna din Mamaia.

Evenimentul este organizat de Asociația de Cultură Tătară “EXIȘTI. EȘTI UNIC”. Un bilet pentru concert costă 100 de lei, iar toate încasările vor ajunge la victimele seismului din Turcia. “Prin implicarea noastră dorim să aducem un zâmbet, să alinăm un necaz, să clădim speranță să sădim o energie de viață. Prin acțiunea culturală celebrăm VIAȚA”, transmit organizatorii evenimentului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult