joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Concertele Fanfarei Muzica Apelor

Concertele Fanfarei Muzica Apelor

de Redacția Dotto

Constanța se pregătește să vibreze și în ritmurile fanfarei Muzica Apelor și îi invită pe toți locuitorii și vizitatorii să celebreze împreună zilele orașului într-un mod autentic și plin de emoție. Instrumentiștii constănțeni promit să aducă în sufletele spectatorilor bucurie și emoție printr-o interpretare remarcabilă. Repertoriul variat, ce include valsuri, folclor stilizat, jazz și alte melodii naționale și internaționale, va transforma serile de sărbătoare într-o adevărată horă a prieteniei pe portative. Faleza Cazinoului, emblema istorică a Constanței, va găzdui aceste concerte speciale. Luni, 20 mai și marți, 21 mai de la ora 19:00. Concertele susținute de Fanfara Muzica Apelor au devenit un simbol cultural al Constanței și sunt așteptate cu nerăbdare an de an. Nu ratați, așadar, ocazia de a lua parte la un eveniment care promite să aducă bucurie în inimile tuturor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult