joi, 13 iunie, 2024
Home Evenimente Concurs DOTTO TV: Câștigători Abonamente la NEVERSEA 2024!

Concurs DOTTO TV: Câștigători Abonamente la NEVERSEA 2024!

de Redacția Dotto

UPDATE: Extragere câștigători

Perioada de înscrieri s-a încheiat și avem câștigătorii! Felicitări norocoșilor și le urăm un NEVERSEA memorabil! Pentru cei care nu au avut noroc, le dorim o vară super.

Pentru a nu rata viitoarele ocazii, urmăriți pagina de Facebook și contul de Instagram al DOTTO TV.

DOTTO TV te invită să participi la un concurs extraordinar prin care poți câștiga 2 abonamente de tip General Access pentru cel mai tare festival de la malul mării, NEVERSEA! Pregătește-te pentru o experiență de neuitat!

Cum poți câștiga?

Pentru a intra în concurs, trebuie să urmezi acești pași simpli:

 1. Dă like paginii de facebook DOTTO TV.
 2. Dă like paginii de facebook Neversea.
 3. Etichetează prietenul cu care vrei să împărtășești această experiență în comentariile postării concursului de pe Facebook.
 4. Dă like și share postării de concurs.

Postarea de facebook este cea de mai jos.

Detalii importante

 • Perioada concursului: 23 mai – 2 iunie 2024.
 • Anunțarea câștigătorilor: 3 iunie 2024.
 • Extragerea câștigătorilor se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.
 • Un singur comentariu per participant este permis.
 • Participanții trebuie să aibă cel puțin 16 ani (împliniți până la data extragerii).
 • O persoană care participă poate câștiga un singur abonament.

Ce trebuie să știi despre câștigarea abonamentelor

Abonamentele sunt de tipul General Access. Organizatorul va contacta câștigătorii prin mesageria de Facebook în cel mult 48 de ore de la data desfășurării extragerii pentru a furniza detalii despre condițiile necesare pentru acordarea și înmânarea abonamentelor conform prezentului Regulament.

Reguli și condiții

 • Organizatorul își declină orice răspundere în situația în care participanții câștigători nu răspund mesajului transmis de reprezentanții săi, indiferent de motiv, sau pentru orice situații în care aceștia nu vor putea fi contactați în termenele menționate în prezentul Regulament.
 • Prin participarea la Campanie, toți participanții sunt de acord și se obligă să respecte termenii și condițiile stabilite prin prezentul Regulament.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/întrerupe/prelungi oricând desfășurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoștința publicului înainte de data la care va intra în vigoare.

Nu rata șansa de a merge la NEVERSEA!

Asigură-te că răspunzi în termen de 2 zile după anunțarea câștigătorilor pentru a nu pierde șansa de a participa la acest festival minunat. Dacă nu primim răspuns în acest interval, vom selecta un alt câștigător.

Mult succes tuturor participanților! Ne vedem la NEVERSEA! 🌊🎶

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult