Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia Constantinescu, au efectuat o inspecție la Târgul de Crăciun desfășurat la Pavilionul Expozițional din Constanța. Horia Constantinescu a oferit detalii despre constatările făcute de comisari în cadrul acestei acțiuni.

În urma inspecției, s-au descoperit aspecte care ridică probleme privind conformitatea și desfășurarea activităților în cadrul târgului. Horia Constantinescu a adus în atenție faptul că a comunicat reprezentanților Consiliului Județean Constanța, entitatea responsabilă de administrarea Pavilionului Expozițional, că nu se pot desfășura astfel de activități în condițiile actuale.

Această acțiune a comisarilor de la Protecția Consumatorilor indică un interes crescut pentru asigurarea respectării drepturilor consumatorilor și a standardelor de siguranță în cadrul evenimentelor publice, în special în perioada festivă a Târgului de Crăciun.

„Vă era dor de satul de vacanță? Iată că el n-a plecat din Constanța, se află aici alături de noi la ceea ce se dorea a fi un târg de Crăciun. Aici de Crăciun este numai mușamaua și probabil categoria cărnii de porc preparată, în opninia noastră, în niște condiții greu de imaginat … alături de chei franceze și alte chei fixe, iată că se și gătește ori lucrurile în opinia noastră nu pot funcționa așa. Interesant este că în imaginația unora, lucrurile pot totuți funcționa atât timp cât se emit avize temporare pentru o locație făcuta din bârne și alte materiale de construcție” a transmis șeful ANPC Horia Constantinescu.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…