Conducerea CJC, întalnire cu reprezentanții ONG-urilor
Home News Conducerea CJC, întalnire cu reprezentanții ONG-urilor
News - luni 25 ianuarie 2021

Conducerea CJC, întalnire cu reprezentanții ONG-urilor

Întâlnire importantă astăzi, la Constanța! Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a întâlnit cu reprezentanții Organizațiilor Non-Guvernamentale din județ la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret “Jean Constantin”. Principalele teme de dicuție au fost dezvoltarea educației și culturii, dar și tehnologia și inovația.

Având în vedere numărul mare de înscrieri ale reprezentanților ONG-urilor, și ținând cont de obligativitatea respectării normelor de distanțare fizică impuse de lege în contextul pandemiei generate de virusul COVID-19, locația inițială pentru întâlnirea de astăzi a fost schimbată. Pete 70 de reprezentanți ai ONG-urilor din județul Constanța s-au adunat la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret “Jean Constantin”

Educația copiilor a fost una dintre temele importante dezbătute astăzi, în cadrul ședinței.

De asemenea, tehnologia și conceptul de smart city au ocupat un rol important în discuțiile de astăzi cu reprezentanții ONG-urilor.

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat că va acorda tot sprijinul nostru pentru elaborarea și implementarea proiectelor cu impact asupra locuitorilor din județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Expoziție foto-documentară Anghel Saligny

Inginerul Anghel Saligny, omagiat printr-o expoziție foto-document la malul mării. „În lum…