vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Constanța, capitala gimnasticii românești

Constanța, capitala gimnasticii românești

de Redacția Dotto

Timp de o săptămână, Constanța va deveni epicentrul gimnasticii românești, găzduind între 7 și 13 iunie Campionatul Național Individual și pe echipe la Juniori I, Juniori II și Juniori III.

Orașul de la malul mării va fi gazda unor importante evenimente sportive în sala Sporturilor “Simona Amânar”. Pe lângă întrecerile Campionatului Național pentru Juniori, vor avea loc și Campionatul Național de Gimnastică pentru Toți și Concursul Național de Gimnastică Aerobică.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 7 iunie, la ora 13.00. Evenimentul promite să adune cei mai talentați tineri gimnaști din țară, transformând Constanța într-un veritabil centru al performanței sportive pentru o săptămână.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult