marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Constanța consolidează relațiile cu SUA

Constanța consolidează relațiile cu SUA

de Redacția Dotto
constanta

Se consolidează relațiile de colaborare dintre Constanța și orașului Fort Lauderdale din SUA.

Viceprimarul municipiului Ionuț Rusu a participat astăzi la ceremoniile dedicate împlinirii a doi ani de la înfrățirea celor două orașe. Ceremoniile au avut loc la sediul Primăriei din Lauderdale și au inclus discuții cu primarul orașului și cu stafful acestuia.

Cu această ocazie, primarul orașului american a acceptat și invitația transmisă de primarul Constanței, Vergil Chițac, de a efectua o vizită în Constanța în cursul anului 2022.

Fort Lauderdale este un oraș aflat la circa 45 de kilometri nod de Miami și principalul oraș din aria metropolitană Miami.

Este cunoscut și ca o destinație turistică populară. Zona extinsă Fort Lauderdale are peste 4.000 de restaurante, 63 de terenuri de golf, 12 mall-uri, 16 muzee, 132 de cluburi de noapte, 45.000 de iahturi.

Într-un top al CNN orașul se clasează ca unul dintre cele mai bune 100 de locuri unde să trăiești și să lansezi o afacere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult