Constanța, destinația pentru un city-break de primăvară

Plimbări pe mare, tururi gratuite de oraș, meniuri speciale și spectacole cu delfini. Iată doar câteva motive pentru a vizita Constanța și primăvara. Afaceriștii de la malul mării promovează prețuri speciale pentru city break-uri la Constanța și speră să atragă cât mai mulți turiști la mare și în extrasezon.

Un City Break la Constanța începe cu o croazieră pe Marea Neagră. Bărcile sunt pregătite deja și așteaptă ancorate în Portul Turistic Tomis. Croazierele se fac de dimineață de la răsărit și până la apusul soarelui.

Călătoria pe mare durează aproximativ două ore, iar corabia se-ntoarce la mal direct între cele nu mai puțin de 30 de retaurante, care se-ntind pe toată lungimea cheiului. Cherhanalele de la malul mării își așteaptă clienții cu pește proaspăt, icre și zacuscă de pește, dar și cu fructele de mare gătite în stil local sau mediteraneean.

Un city break la Constanța durează 2 sau 3 nopți în hoteluri de 3 și 4 stele. Cei care îl aleg vor avea reduceri de 1o procente la cherhanalele ce se vor inscrtie in programul „Constanta City Break”, transportul gratuit catre muzee, Acvariu si la Delfinariu și reduceri la acestea. Turiștii vor avea parte și de degustrări de vinuri și excursii în Deltă sau la cetățile din Dobrogea.

Așadar, dacă plănuiți un city break la final de primăvară, gândiți-vă la Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…