joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Constanța: Dosare penale pentru șoferii fără permis, beți și drogați

Constanța: Dosare penale pentru șoferii fără permis, beți și drogați

de Redacția Dotto

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 226A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia Nord, s-a produs un accident rutier (tamponare).
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 41 de ani, respectiv 58 de ani. 
În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul femeii de 41 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Crișan, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un moped, pe D.N. 39, în comuna Tuzla, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul nu este înregistrat.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Timocului din satul Sinoie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 40 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost în tocmit dosar de cercetare penală. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult