duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Constanța: Este nevoie urgentă de sânge

Constanța: Este nevoie urgentă de sânge

de Redacția Dotto

Este nevoie urgentă de sânge la Constanța. Conducerea Centrului Regional de Transfuzii face apel la toți constănțenii să vină să doneze.

Avem nevoie de un număr mai mare de donatori de sânge. Rugăm insistent persoanele care au mai donat să revină, iar pe cei care nu au mai donat, îi rugam să devina donatori de sânge cât mai curând, transmite conducerea Centrului.

Medicii spun că au nevoie de orice grupă de sânge, dar în special de 0 negativ și A pozitiv. Cei care doresc să doneze sunt așteptați la Centrul de Transfuzii de luni până vineri între orele 7:30 – 12:30. Atenție însă! Centrul va fi închis pe 1 iunie, dar și în intervalul 2 – 5 iunie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult