vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Constanța, fără apă

Constanța, fără apă

de Redacția Dotto
RAJA
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Mai multe zone din Constanța nu vor avea mâine apă potabilă. RAJA anunță lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, iar pentru realizarea acestora compania va fi nevoită să întrerupă furnizarea apei în mai multe cartiere din oraș.

Astfel în intervalul 8:00 – 23:00, nu va curge apă la robinete în următoarele zone: perimetrul delimitat de străzile: Chiliei – Nicolae Iorga – Bucovinei – Prelungirea Bucovinei – Ecoului – Pescarilor (Prelungirea Ion Rațiu) – Prelungirea Unirii (Pescărie) – bd. Mamaia – Soveja – Chiliei și bd. Mamaia – tronsonul cuprins de străzile Răscoalei și Mircea cel Bătrân. De asemenea, nu vor avea apă potabilă consumatorii arondați punctelor termice: 22, 23, 25, 29-31, 33, 35, 37, 38, 42, 106 și 107. Tot între orele 8:00 și 23:00 apa va fi furnizată cu presiuni scăzute în cartierul Tomis II, zona stadion Farul și Piața Chiliei, dar și la punctele termice 24, 103, 105, 106 și 108. De asemenea, în zona intersecției străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, circulația rutieră se va realiza cu dificultate pe timpul desfășurării lucrărilor mai sus menționate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult