marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Constanța fără secrete, cu aplicația City Tour

Constanța fără secrete, cu aplicația City Tour

de Redacția Dotto
City Tour

100 de obiective turistice din Constanța și Mamaia sunt acum la doar un click distanță. Totul datorită unei aplicații de mobil, unică în România, dezvoltată cu ajutorul comunităților grecești și armene din Constanța. Cei care accesează aplicația primesc informații în limba română și în engleză, iar majoritatea obiectivelor turistice descrise se află și pe traseul autobuzelor etajate.

Ghidul de mobil City Tour deschide o călătorie inedită pe parcursul căreia veți ajunge la 100 de obiective turistice din Constanța și Mamaia.

Turiștii, dar și constănțenii spun că aplicația este mai mult decât binevenită pentru că îi ajută să descopere locuri neștiute și să cunoască astfel mai bine istoria orașului Constanța și stațiunii Mamaia.

Aplicația City Tour a fost dezvoltată cu ajutorul reprezentanților comunității elene și armene din Constanța și poate fi descărcată gratuit pe telefoanele Android sau IOS.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult