Constanța: Hoț de mașini, oprit cu focuri de armă în trafic

Un șofer din Constanța care a furat o mașină a fost capturat de polițiști după o urmărire că-n filme în care s-au tras 6 focuri de armă.

Bărbatul a făcut slalom pe Bulevardul 1 Decembrie și a lovit 3 mașini în trafic, înainte că barajul poliției să îl oprească. S-a dat jos și-a vrut să fugă, însă agenții l-au pus la pământ și l-au imobilizat.

Scene ireale s-au derulat în intersecția Gării. Un autoturism negru urmărit de trei mașini de poliție pe bulevard, a lovit alte trei și-a ricoșat în acostamentul  trotuarului înalt. Era finalul unei curse începute la intrarea în oraș, pe drumul care duce către stațiuni.

Șoferul furase mașina din comuna Cumpăna, din fața unui magazin alimentar, chiar de sub ochii proprietarilor. Oamenii au sunat imediat la Poliție, iar peste un sfert de ora agenții reperau mașină pe podul de la Dorally. Au pornit în urmărirea ei. Au urmat câțiva kilometri de goană nebună, pe Bulevardul 1 Mai, timp în care agenții de poliție au tras mai multe focuri în aer, însă șoferul n-a avut nici cea mai mică intenție ca să oprească. La gară a dat peste un baraj de mașini de poliție. Acolo a fost prins, pus la pământ și imobilizat. Dialogul care a urmat a fost halucinant.

„Permis ai ? Și de avion am. Și rachetă, cosmonaut. Am fost pe Lună, acolo-i baza mea extraterestră, în interiorul Lunii și tot așa” a spus șoferul, în fața polițiștilor.

Nimeni nu s-a putut înțelege cu șoferul fugar. A ieșit negativ și la alcool și la drug test, însă cu toate astea, a fost incoerent în exprimare și greu de înțeles. În goana lui nebună, a lovit trei mașini și a rănit un om. 

 „Pentru interceptarea vehiculului polițiștii au efectuat în total  6 focuri de avertisment în plan vertical” a transmis IPJ Constanța prin purtătorului de cuvânt, Olimpia Ceară.

Constănțeanul a fost dus la anchetă, la sediul poliției. Va fi acuzat de mai multe infracțiuni printre care furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…