vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Constanța în topul neregulilor la alegeri

Constanța în topul neregulilor la alegeri

de Redacția Dotto

Constanța este printre județele cu cele mai multe apeluri care au semnalat nereguli privind procesele electorale la alegerile de duminică. Statistica aparține Serviciului de Telecomunicații Speciale care mai spune că alături de Constanța, cele mai multe nereguli au fost semnalate și în București, Dolj, Mehedinți și Giurgiu. În total, la nivel național operatorii Serviciului de urgență 112 au preluat și procesat 1.736 de apeluri de urgență care semnalau evenimente în legătură cu procesul de votare. 314 apeluri au semnalat suspiciuni de fraudă în cadrul proceselor electorale, 235 de apeluri au reprezentat pentru probleme privind starea urnelor, sigiliilor, ștampilelor, buletinelor de vot și secțiilor de votare, 138 de apeluri au fost pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice în procesul electoral, respectiv în secţii și în zona secțiilor de votare, 71 pentru afecțiuni medicale în secţii și în zona secțiilor de votare, 67 de apeluri au fost pentru propagandă sau campanie electorală. Au mai fost probleme legate de consumul și comercializarea alcoolului în apropierea secțiilor de votare și filmări în cadrul secțiilor de votare și în apropierea acestora.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult