marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Constanța: Incident grav la Târgul de Crăciun

Constanța: Incident grav la Târgul de Crăciun

de Redacția Dotto

Un incident grav a avut loc la Târgul de Crăciun din Constanța. Ziua de vineri, 1 decembrie, s-a transformat brusc într-un coșmar pentru 45 de persoane, dintre care 29 erau copii.

Din cauza unei erori tehnice, roata panoramică din cadrul Târgului de Crăciun din Constanța a rămas blocată vineri seară, cu 45 de persoane la bord, inclusiv 29 de copii. Reprezentanții ISU Dobrogea au informat că roata panoramică a fost blocată aproximativ 20 de minute, iar aceasta a fost pusă în mișcare în timp ce oamenii erau evacuați.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult