Constanța: Medic împiedicat să salveze viața unui copil

Caz șocant la Constanța. O doctoriță a fost împiedicată să salveze un copil căruia i se făcuse rău într-un mall din oraș.

În după amiaza zilei de 30 decembrie, medicul se afla împreună cu fiica în centrul comercial când a observat că în apropierea lor se aglomerează de oameni din ce în ce mai panicați. A întrebat ce se întâmplă și a aflat că unui copilaș de doar câțiva anișori i se făcuse rău. A luat imediat decizia că ajute. Și-a făcut loc prin mulțime și a observat că cel mic era inconștient și nu răspunde la stimuli. A fost momentul în care a strigat că este medic și că vrea să intervină pentru a-l salva pe copil. Ce a urmat întrece orice imaginație.

Același sentiment de frustrare l-a trăit și o asistentă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță, care, deși se afla în timpul liber a încercat să ea să intervină pentru salvare copilului. A avut pare de aceleași țipete, respingeri și jigniri. Femeia spune că a fost socată să vadă astfel de reacții într un moment atât de critic.

Între timp oameni aflați în magazine au început să sune la 112. Panica se instalase și niciunul nu putea să dea detalii coerente. În cele din urmă salvatorii au ajuns la fața locului, iar micuțul și-a revenit. A fost ulterior transportat la spital în stare stabilă.

Medicul și asistenta care au încercat să intervină trag un semnal de alarmă și spun că în astfel de situații singura care contează este viața.

Din fericire copilul a fost salvat, însă situația se putea încheia tragic.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…