miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Constanța: Panică de frica unui potențial cutremur

Constanța: Panică de frica unui potențial cutremur

de Redacția Dotto

A fost alertă în acest weekend într-un cartier din Constanța.

Zeci de persoane de etnie rromă au ieșit din case pe străzi de teamă că România urmează să fie lovit de un cutremur puternic. Majoritatea au spus că au auzit informația la televizor și s-au speriat că potențialul seism va afecta și Constanța. Unii dintre ei au făcut atac de panica, iar rudele au sunat la 112.

În cartier au fost trimise mai multe echipaje de salvatori de la ISU Constanța, inclusiv o autospecială de transport victime multiple. Una dintre persoanele care suferise un atac de panică a primit îngrijiri medicale chiar în cartier, fără să fie transportat la spital. Panica a fost întreținută și de mai mulți tineri care au postat videoclipuri panicarde pe rețelele de socializare.

În zonă au fost trimiși polițiști și jandarmi, care au reușit în cele din urmă să îi liniștească pe oameni. După aproape o oră aceștia au fost convinși să intre înapoi în casele lor. Cartierul Henry Coandă este locuit în proporție de peste 80 la suta de persoane de etnie rromă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult