marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Constanța: Percheziții la dealerii de cocaină

Constanța: Percheziții la dealerii de cocaină

de Redacția Dotto

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează trei percheziții domiciliare, în județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2023, o persoană ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Constanța, cu sume cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult