duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Constanța se înfrățește cu Chișinău și Cahul

Constanța se înfrățește cu Chișinău și Cahul

de Redacția Dotto
constanta

Premieră în istoria relațiilor externe ale Constanței. Orașul nostru se va înfrăți cu municipiul Chișinău și orașul Cahul din Republica Moldova. Inițiativa aparține primarului Vergil Chițac .

Autoritățile spun că până în prezent nu au existat acorduri de înfrățire ale Constanței cu municipii sau orașe din Republica Moldova, țară a cărei independență, proclamată la 27 august 1991, a fost salutată și recunoscută pe plan internațional mai întâi de către România și apoi de către întreaga comunitate internațională. În perioada următoare, Primăria Constanța va conveni împreună cu partenerii săi din Republica Moldova procedura semnării a Acordurilor de înfrățire.   

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult