vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Constanța și Mamaia, ”Destinația anului 2023”

Constanța și Mamaia, ”Destinația anului 2023”

de Redacția Dotto

Constanța și Mamaia au intrat în cursa pentru ”Destinația Turistică a Anului 2023”. A fost inițiativa asociației patronatelor constănțene sprijinită de Primăria orașului Constanța, care se desfășoară în perioada 20 martie- 7 aprilie.

Fiecare oraș participant va primi un punctaj bazat pe voturile publicului, votul unui juriu și un studiu sociologic.

Deși orașul Constanța este un centru industrial, comercial și turistic de importanță națională, în prezent, imaginea orașului arată, mai degrabă, ca cea a unui șantier în lucru. Pe majoritatea bulevardelor din oraș există zone decopertate unde lucrează pentru modernizare municipalitatea, RAJA, dar și rețeaua de termoficare. Lucrările s-au suprapus și fac aproape imposibilă desfășurarea normală a traficului, ceea ce îi supără pe mulți dintre locuitorii de la mare.

Constănțenii au răspunsuri contradictorii. Chiar dacă vor alege să voteze sau refuză să o facă, cert este că toți așteaptă lista finală a consursului.

Anul trecut, Iașiul a câștigat competiția pentru Destinația Turistică a Anului 2022, la categoria City Break, în fața celorlalte două finaliste: Brașov și Târgoviște.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult