duminică, 21 iulie, 2024
Home Uncategorized Constanța va avea de la 1 Martie noi străzi cu sens unic

Constanța va avea de la 1 Martie noi străzi cu sens unic

de Ileana Gheorghiu

Administrația locală a decis să schimbe configurația traficului în centrul orașului. Șoferilor li se va permite să parcheze pe carosabil, iar trotuarele vor fi astfel redate exclusiv pietonilor, care nu vor mai fi nevoiți să se strecoare printre mașini.

Primăvara vine la Constanța cu schimbări în trafic… Autoritățile au decis că pentru fluidizarea circulației sunt necesare mai multe străzi cu sens unic în centrul orașului. O decizie care va ajuta nu doar șoferii, ci și pietonii susțin reprezentanții administrației locale, care subliniază că șoferilor le va fi permis să parcheze pe carosabil.

Printre străzile vizate se numără și Tudor Vladimirescu, unde circulația va fi permisă dinspre strada Răscoalei, spre strada Mihai Viteazu și dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu. Pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Avram Iancu, în schimb oprirea va fi interzisă pe ambele sensuri de mers.

Veștile îi bucură în special pe pietoni, care nu vor mai fi nevoiți să se strecoare printre mașinile parcate pe trotuare.

O altă măsură luată de Primăria orașului va permite efectuarea virajului la stânga din strada I.G. Duca pe strada Tudor Vladimirescu, spre strada Ștefan Mihăileanu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult