Administrația locală a decis să schimbe configurația traficului în centrul orașului. Șoferilor li se va permite să parcheze pe carosabil, iar trotuarele vor fi astfel redate exclusiv pietonilor, care nu vor mai fi nevoiți să se strecoare printre mașini.

Primăvara vine la Constanța cu schimbări în trafic… Autoritățile au decis că pentru fluidizarea circulației sunt necesare mai multe străzi cu sens unic în centrul orașului. O decizie care va ajuta nu doar șoferii, ci și pietonii susțin reprezentanții administrației locale, care subliniază că șoferilor le va fi permis să parcheze pe carosabil.

Printre străzile vizate se numără și Tudor Vladimirescu, unde circulația va fi permisă dinspre strada Răscoalei, spre strada Mihai Viteazu și dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu. Pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Avram Iancu, în schimb oprirea va fi interzisă pe ambele sensuri de mers.

Veștile îi bucură în special pe pietoni, care nu vor mai fi nevoiți să se strecoare printre mașinile parcate pe trotuare.

O altă măsură luată de Primăria orașului va permite efectuarea virajului la stânga din strada I.G. Duca pe strada Tudor Vladimirescu, spre strada Ștefan Mihăileanu.

Check Also

Se îngroașă gluma: Buget record pentru apărare în SUA – 2,4 miliarde de dolari pe zi

Washington – Congresul Statelor Unite a aprobat un buget record de 886 de miliarde d…