vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Constănțenii ar putea avea apă caldă, de joi

Constănțenii ar putea avea apă caldă, de joi

de Redacția Dotto

Constănțenii ar putea să beneficieze, din nou, de apă caldă, începând de joia aceasta. Declarația a fost făcută astăzi pentru DOTTO TV de directorul Termoficare Constanța, inginerul Liviu Popa.

Instalațiile au fost închise vineri de Electrocentrale Constanța pentru că producătorul de agent termic primar nu a reușit să plătească în avans gazele naturale, așa cum impune, acum, legislația. Între timp, Termoficare Constanța a primit de la autoritățile locale 20 de milioane de lei pentru plata în avans a gazelor naturale, iar situația se va debloca. Directorul companiei a explicat și că în Constanța, spre deosebire de alte orașe, CET nu mai produce energie în cogenerare, ceea ce înseamnă că nu realizează venituri din vânzarea de energie electrică și nu pot plăti în avans facturile la gaz.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult