Home News Constănțenii care s-au vindecat de COVID-19 donează plasmă
News - Recomandările redacției - 3 zile în urmă

Constănțenii care s-au vindecat de COVID-19 donează plasmă

Constănțenii care s-au vindecat de infecția cu noul coronavirus donează plasmă. După ce oamenii îşi testează nivelul de anticorpi, pot dona plasmă pentru a salva viața semenilor infectați cu COVID-19. Medicii fac un apel către oamenii care au depăşit boala, să vină în ajutorul celor care au nevoie. Secţiile de Terapie Intensivă din spitalele suport COVID sunt foarte aglomerate şi multe cazuri sunt critice.

sursa foto: indiatvnews.com

″Mergeți… şi donaţi plasmă!″⁣ Este îndemnul medicilor către cei care s-au vindecat de COVID 19 pentru a-i ajuta pe bolnavii în stare gravă care încă luptă cu virusul SARS-COV2.Tânărul din imagini este fost pacient infectat cu COVID-19 și donează pentru prima dată. Acesta le recomandă și altor oameni vindecați de noul coronavirus să doneze pentru a-i ajuta la recuperare pe cei care au nevoie.

Donarea de sânge total sau plasmă de către donatorii vindecați de COVID-19 este voluntară și neremunerată, în condițiile prevăzute în Legea nr. 282/2005 privind organizarea activității de transfuzie sanguină, donarea de sânge și componente sanguine de origine umană, precum și asigurarea calității și securității sanitare, în vederea utilizării lor terapeutice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

Suspiciune de risipă a banului public la Primăria Năvodari

Consiliul Local Năvodari a fost convocat într-o ședință extraordinară marţi…