Constănțenii, în febra cumpărăturilor de Crăciun
HomeNewsConstănțenii, în febra cumpărăturilor de Crăciun
News - marți 15 decembrie 2020

Constănțenii, în febra cumpărăturilor de Crăciun

A început goana prin magazine pentru cumpărăturile de Crăciun! Deși autoritățile ne informează zilnic despre gravitatea coronavirusului și ne îndeamnă să respectăm cu strictețe toate măsurile de protecție impuse, constănțenii par să fi uitat de pandemie și au pornit în căutarea alimentelor pentru preparatele de Crăciun. Diferența o face anul acesta valoarea coșului de cumpărături, care este mult mai mică decât în anii precedenți.

Perioada sărbătorilor se evidențiază de obicei prin febra cumpărăturilor. Cu ocazia sărbătorilor, oamenii sunt tentați să facă mai multe cumpărături, de cele mai multe ori pentru a păstra anumite obiceiuri și tradiții. Cu atât mai mult, în perioada Crăciunului, forfota este și mai mare în marile centre comerciale și din Constanța, unde se pot găsi tot felul de oferte la alimente.

În plină pandemie, oamenii se înghesuie să facă cumpărături pentru Crăciun, motiv pentru care programul marilor magazine ar putea fi prelungit în preajma sărbătorilor până la ora 23:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Casa Embiricos, pe punctul de a se prăbuși

Casa Embiricos din Constanța se degradează pe zi ce trece! Clădirea e ca o bombă cu ceas p…