Home News Constănțenii se vaccinează în număr tot mai mare
News - Recomandările redacției - 2 săptămâni în urmă

Constănțenii se vaccinează în număr tot mai mare

Din ce în ce mai mulți constănțeni aleg să se vaccineze. La Constanța a început și vaccinarea cu serul AstraZeneca. 18 mii de doze au ajuns la Centrul Regional de Depozitare din județ. Din cauza numărului tot mai mare de programări, Primăria Constanța a suplimentat fluxurile de vaccinare cu încă șase, astfel încât să poată fi vaccinate până la 900 de persoane pe zi.

Tot mai mulți constănțeni aleg să se vaccineze anti-Covid. Oamenii devin pe zi ce trece mai interesați de imunizare, iar programările curg pe bandă rulantă la Pavilionul Expozițional Constanța, cel mai mare centru de vaccinare din oraș, unde au fost suplimentate fluxurile de vaccinare cu încă șase.

Programarea pentru vaccinul cu AstraZeneca a început pe 10 februarie și se realizează într-o sesiune de 20 de zile, între 15 februarie și 6 martie. Se vor vaccina cu AstraZeneca cei care sunt incluşi în etapa a doua a campaniei, dar care nu au mai mult de 55 de ani. Adică bolnavi cronic şi personal esenţial.

În fiecare zi vor fi alocate noi sloturi, care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca până la data de 11 aprilie.

Constănțenii sunt rugați să respecte programările făcute pe Platforma de vaccinare. Centrul de vaccinare este deschis șapte zile din șapte, de la ora 8:00 la 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Primăvară în termometre la Constanţa

Vreme autentică de primăvară astăzi la Constanța, așa că oamenii s-au îmbrăcat lejer și au…