joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Constantin Grameni convocat la echipa națională

Constantin Grameni convocat la echipa națională

de Redacția Dotto

Singurul jucător de la Farul Constanța convocat pentru echipa națională de fotbal a României, care se află pe ultima sută cu pregătirile înaintea participării la turneul final Euro 2024, este mijlocașul Constantin Grameni.

Căpitan în ultima vreme, mijlocașul grupării pregătite de Gheorghe Hagi s-a declarat extrem de fericit de această convocare, și a declarat că nu i-a venit să creadă că va ajunge la echipa națională. Înaintea participării la turneul final al Campionatului European – Germania 2024, naționala pregătită de Edi Iordănescu va susține două meciuri amicale: Marți, 4 iunie, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua din București): România – Bulgaria și Vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, pe același stadion când România va întâlni Liechtenstein.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult