joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Constantin Grameni își vede visul cu ochii

Constantin Grameni își vede visul cu ochii

de Redacția Dotto

Constantin Grameni își vede visul cu ochii. La doar 21 de ani a fost convocat la echipa națională de seniori a României. Tricolorii susțin pe 4 si 7 iunie ultimele două amicale înaintea turneului final al Campionatului European.

Tânărul fotbalist de la Farul Constanța, Constantin Grameni, face parte din lotul României pentru meciurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein. La numai 21 de ani, căpitanul Farului a primit prima convocare la Naționala mare. “Cea mai fericită zi din viața mea”, spune Grameni, despre cum a primit vestea convocării.

Edi Iordănescu a anunțat cei 28 de jucători pentru meciurile de pe 4 si 7 iunie, efectivul de jucători fiind si lotul preliminar pentru EURO 2024. Marți, 4 iunie de la ora 21:30, pe stadionul Steaua din București, România întâlnește Bulgaria, iar pe 7 iunie aceeași arenă va găzdui meciul cu Liechtenstein, de la ora 21:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult