Construcția controversată continuă

Lucrările construcției de pe strada Cișmelei au reînceput. În timp ce Primăria a stabilit să fie amenajată o grădină publică, proprietarul imobilului de pe terenul respectiv ridică cel de-al doilea etaj. Instanța i-a dat acest drept, în timp ce municipalitatea continuă procedura de expropriere.

Locuitorii din zonă sunt revoltați, spun că, din cauza lucrărilor, trotuarul s-a surpat, iar trecătorii sunt nevoiți să se expună riscului și să meargă pe șosea.

Lucrările la imobilul situat pe strada Cișmelei au fost oprite de către Primăria Constanța, anul trecut și o grădină publică era în plan să fie amenajată acolo, iar terenul să fie expropriat. Pe de altă parte, proprietara terenului a dat în judecată municipalitatea. A urmat o respingere a acțșiunii de către Tribunal, un recurs și, în cele din urmă, aceasta a primit undă verde de la instanță pentru a continua lucrările.

Nu mică a fost mirarea locuitorilor din zonă, cărora le-a fost promis un parc, iar în locul lui privesc cum construcția din beton continuă să se înalțe. Cetățenii au semnalat faptul că, din cauza lucrărilor și a utilajelor de mare tonaj, trotuarul din fața terenului a început să se surpe, iar pietonii sunt obligați să ocolească pe partea carosabilă.

În timp ce Primăria face demersurile pentru expropierea terenului, proprietara continuă lucrările pentru ridicarea celui de-al doilea etaj.

Termenul de finalizare al construcției este 28 octombrie. Este o situație absolut hilară, în care o construcție este ridicată pe spațiul verde, ba chiar afectează trotuarul, care este domeniu public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…