marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Constructor de lux, poluează natura

Constructor de lux, poluează natura

de Redacția Dotto

Face construcții de lux, dar nu respectă natura! Dezvoltatorul unui ansamblu rezidențial din Mamaia Nord a fost prins când deversa apa uzată în mare!

Week-end-ul trecut, constructorul deversa printr-o conductă ascunsă într-un traseu subteran prin nisip, ape uzate din fundația unor clădiri aflate în construcție. Capătul conductei ieșea la suprafață la doar câțiva centimetri aproape de malul mării. Sesizați, inspectorii ABADL s-au deplasat la fața locului, însă nu mai găsit nimic. Cel mai probabil, reprezentanții societății au ascuns între timp capătul conductei, pentru a nu fi observată. Pentru neconformitățile constatate, societatea ar putea fi amendată cu 20 de mii de lei și obligat să aducă plaja la starea inițială.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult