luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Continuă asfaltarea Bulevardului 1 Decembrie

Continuă asfaltarea Bulevardului 1 Decembrie

de Redacția Dotto

Reabilitarea și modernizarea arterei rutiere cuprinse între Gara CFR și stațiunea Mamaia, continuă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 cu tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardele I.C. Brătianu și Ferdinand.

Echipele de lucrători pregătesc pentru asfaltare sensul de mers către stațiunea Mamaia. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către Gara CFR.   Totodată, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, banda întâi e restricționată pe sensul de mers către Gară pentru lucrările de amenajare a trotuarelor.

După introducerea în subteran a rețelelor de utilități, compactarea terenului și montarea stâlpilor de iluminat, în prezent se lucrează la montarea bordurilor și a pavelelor pe trotuare pentru a permite, în scurt timp și asfaltarea acestei porțiuni din bulevard.     

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult