Continuă campania Farului în școli

Farul Constanța continuă campania „Învățăm să fim campioni” în școlile din oraș.

Ieri, mai mulți oficiali ai clubului de la malul mării, împreună cu Denis Alibec și Jeremy Corinus de la echipa mare, internaționalul de juniori Robert Băceanu, dar și Nicoleta Deca de la echipa de fete a Farului au vizitat Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“.

Continuă campania Farului în școli

Elevii au făcut poze cu jucătorii și au primit autografe, dar și tricouri cu autografele lor și mingi de fotbal semnate de Gheorghe Hagi. Săptămâna viitoare copiii vor primi din partea clubului și 50 de bilete la următorul meci pe teren propriu al Farului, cu U Cluj.

Prezenți la activitate au fost și Gabriel Georgescu, inspector de educație fizică și sport din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Ion Laurențiu Ghilea, directorul instituției și cele 2 profesoare de sport ale școlii. Pe finalul vizitei, copiii au jucat și o miuță cu jucătorii de la Farul.

Proiectul „Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță“ a debutat săptămâna trecută, când, elevii Școlii nr. 28 „Dan Barbilian“ au primit vizita celor de la Farul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…