miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

de Redacția Dotto

Echipele de muncitori continuă astăzi asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu între Dacia și Trocadero pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

Pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.

În paralel, pe timpul nopții, continuă frezarea bulevardului 1 Decembrie 1918 între intersecția bulevardului Ferdinand și strada Theodor Burada. Lucrările se vor derula până sâmbătă, în intervalul orar 20:00 – 05:00, timp în care traficul este reorganizat pe câte o bandă pe fiecare sens de circulație.

Până la finalizarea lucrărilor, rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, arterele rutiere menționate, folosind rute alternative. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Sursa: Primăria Constanța Facebook

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult