Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele orașului 

Programul de modernizare a infrastructurii pietonale și rutiere acoperă tot mai multe străzi din Constanța.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, se lucrează la amenajarea suprafețelor pietonale. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi. 

În cartierul Anadalchioi, se montează pavele moderne și se construiesc casete pentru spatii verzi pe străzile Dimitrie Anghel și Ștefan Octavian Iosif. Pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada strada Bogdan Petriceicu Hașdeu se refac în totalitate trotuarele. Se înlocuiesc bordurile se stabilizează terenul prin asternere de piatră compactată și se montează pavele moderne. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului. 

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele orașului 

Se intervine asupra zonei pietonale și în cartierul Km 4-5. Pe strada Progresului  și pe strada Sergent Nicolae Grindeanu se reabilitează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc. Se înlocuiesc bordurile deteriorate iar suprafețele pietonale sunt consolidate pentru a fi reamenajate cu dale moderne. Și pe strada Lanului au loc lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului. Zonele pietonale sunt reabilitate cu pavele și se construiesc casete pentru spații verzi.  

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…