PNL vs USR

Faptul că la Constanța nu funcționează coaliția PNL – USR PLUS, este de notorietate. După alegerile locale, cele două tabere au lansat atacuri fără mănuși, protagoniștii fiind Horia Constantinescu din partea PNL și tandemul Florin Cocargeanu – Mihai Ochiuleț din partea USR PLUS.

După o perioadă de oarecare acalmie, războiul jignirilor se reia cu noi protagoniști: Felicia Ovanesian vs Remus Negoi.

Sâmbătă, city managerul Felicia Ovanesian a lansat un atac dur asupra senatorului USR PLUS Remus Negoi, numindu-l „marțafoi”.

Domnul Remus Negoi este un marțafoi! Domnul Remus Negoi se bagă în seamă unde n-are nici juma’ de competență! Domnul Remus Negoi vrea să introducă în patrimoniul municipiului Constanța un teren, deși acest lucru îl poate decide exclusiv Consiliul local. Din care „măria sa” nu face parte!Altfel spus, domnul Remus Negoi dorește să ajute o babă să treacă strada, neștiind dacă baba își dorește acest lucru….Dar, na…. Remus Negoi.

LE: precizare, domnu’ e parlamentar USR Am realizat ca lumea habar n-are cine e.” a transmis Felicia Ovanesian printr-o postare pe facebook.

Replica senatorului Remus Negoi nu s-a lăsat așteptată, acesta apreciind că Felicia Ovanensian este „proaspăt-mucegăită-numită (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului”:

Pentru că nu urmăresc pagini sau grupuri de țățisme, mi s-a atras atenția că mi s-au adresat nişte invective de către o aşa-zisă personalitate locală. Pentru că, de obicei, nu intru în polemici cu astfel de personaje, totuşi explic celor care îi tolerează permanentele derapaje acestei relativ proaspăt-mucegăită-numită (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului.

Personajul respectiv, de la care nu am pretenții nici de bun simț, nici de competență, a împuşcat mai mulți iepuri deodată:

1. A dat dovadă de analfabetism al bunei creşteri, lipsindu-i cei 7 ani de acasă, jignind ca cei care stau călare pe navetele goale de bere, cu PET-ul în mână.

2. A dat dovadă de analfabetism administrativ, pentru că un parlamentar poate face orice demers către un minister. Pe orice temă. Bineînțeles că în colaborare cu o entitate locală sau județeană, atunci când e cazul. Bineînțeles că un demers nu e luat acasă de cineva şi dormit sub pernă cu el.

E la mintea cocoşului/găinii … Fără a pierde prea mult timp cu astfel de personaje, mirările mele sunt:

– de ce nu se delimitează primarul de astfel de toxicități, care nu au nicio treabă cu nimic?;

– de ce nu există o poziție tranşantă a conducerii locale a partidului cu care suntem în alianță, față de derapajele incalificabile ale acestor personaje, la micimea caracterului cărora nu pot coborî, pentru a le răspunde?;

Să cred că voi primi răspunsuri?…” , a transmis Remus Negoi pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…