marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Contract pentru apă și canalizare de 70 mil. lei

Contract pentru apă și canalizare de 70 mil. lei

de Redacția Dotto
Contract

Locuitorii din orașul Năvodari și din localitățile Lumina și Corbu, vor beneficia de modernizarea infrastructurii de apă potabilă și de canalizare. Astăzi a fost semnat contractul de lucrări “Conducte de aducțiune, conducte magistrale și conducte de refulare Lumina, Năvodari, Mamaia Sat și Corbu” în valoare de peste 70 de milioane, care se va derula pe 23 de luni.

În urma finalizării investiției, se va asigura necesarul de apă potabilă, inclusiv pentru dezvoltarea urbanistică viitoare a acestor localități. La evenimentul de semnare a contractului au participat Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, primarii celor trei localități beneficiare, Directorul General RAJA, Presură Aurel, și reprezentanți ai constructorilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult