vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Copertine vandalizate

Copertine vandalizate

de Andrei Cernat
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

La solicitarea constănțenilor, dar și în urma situațiilor identificate în teren, Primăria Constanța a înlocuit de curând o parte dintre copertinele băncilor din parcuri, promenade, intersecții ori piațete.

Apreciate atât în timpul verii, cât și în anotimpurile ploioase, copertinele parasolar nu au viață lungă însă. Și asta nu din cauza materialelor folosite, ci pentru că la scurtă vreme de la montare se găsește cineva, care să le taie, să le ardă. Același lucru se întâmplă cu locurile de joacă, coșurile de gunoi, bicicletele și stațiile acestora sau orice alt bun al orașului. Primăria atrage atenție că actele de vandalism vor fi pedepsite cu amenzi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult