marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Copii filmați în timp ce distrug o stație de autobuz

Copii filmați în timp ce distrug o stație de autobuz

de Ileana Gheorghiu

Doi copii din Techirghiol au fost observați de camerele de supraveghere în timp ce distrug una dintre stațiile de autobuz din localitate.

Contrariat de cele întâmplate, primarul localității Iulian Soceanu a postat imaginile pe contul său oficial de socializare și alături de un mesaj în care atrage atenția că minorii urmează să fie identificați și trași la răspundere. “Investițiile de orice fel realizate la nivelul orașului Techirghiol au rolul de a crește nivelul de confort al locuitorilor. Din nefericire există situații în care anumite persoane nu înțeleg rolul acestor investiții și comit acte de vandalism. Este cazul a doi minori care au decis să distrugă stația de autobuz din zona Pieței 1 Decembrie 1918. În baza imaginilor obținute de pe camerele de supraveghere cele două persoane minore care au comis actele de vandalism vor fi identificate și trase la răspundere”, a scris primarul pe Facebook. În aceeași postare, primarul face apel la cetățeni să nu tolereze acte de vandalism și să sesizeze imediat Poliția Locală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult