vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Copiii descoperă știința prin proiectul STEAM

Copiii descoperă știința prin proiectul STEAM

de Redacția Dotto

Peste 60 de prichindei de la grădinițele din județul Constanța au fost preț de câteva ore cercetori. Preșcolarii au dat frâu liber imaginației și au intrat în fascinanta lume a științei printr-o serie de experimente captivante. Activitățile s-au derulat în cadrul proiectului STEAM ce aduce Știința, Tehnologia, Ingineria, Artele și Matematica mai aproape de cei mici.

„Laboratorul Micului Einstein” i-a purtat pe preșcolarii constănțeni în lumea fascinantă a științei preț de câteva ore. 60 de copii de la 11 grădinițe din județ au fost angrenați în acest proiect științific ce le-a oferit ocazia să lucreze cu diverse materiale și echipamente care îi ajută să-și dezvolte abilitățile practice și tehnice, precum și să înțeleagă concepte științifice complexe. 

Activitățile i au captivat pe cei mici, chiar dacă nu au fost deloc simple. 

Curiozitatea, dar și creativitatea prichindeilor au fost elementele ce au stat la baza evenimentului. Îmbrăcați ca niște adevărați oameni de știință, cei mici și-au prezentat rând pe rând proiectele, iar sub privirile pline de entuziasm ale lor, fiecare proiect a prins viață și s-au transformat în adevărate proiecte științifice.

Experimentele copiilor au fost diverse și pline de farmec, de la simple reacții chimice care colorau apa în nuanțe vibrante, până la construcții ingenioase realizate din materiale reciclabile, toate ilustrând principiile de bază ale fizicii și chimiei. Pe lângă acestea, toate proiectele au

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult