marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

de Ileana Gheorghiu

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia celor 201 ani de existență ai Poliției Române.

Cei mici s-au întâlnit cu ofițerii în Portul Tomis. Copiilor le-a fost prezentată logistica diferitelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și au avut ocazia să participe la diferite concursuri organizate de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și să îmbrace uniforme de polițist.

Cei mici au aflat de la polițiști și care sunt regulile de circulație, iar, la sfârșitul activității fiecare dintre cei mici au primit o ”legitimație de polițist rutier pentru o zi”. Atracțiile zilei au fost câinele de urmă al Serviciului Criminalistic și cel de intervenție al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și motocicletele Serviciului Rutier.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult