Copil

Un copil de 13 ani a fost lovit de glonțul unui polițist, la Tulcea.

În goana după un șofer beat și fără permis, polițistul a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre gloanțe a ricoșat și l-a nimerit pe copil. Acesta a fost transportat la spital.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, la Turcoaia, în județul Tulcea, unde polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în aer, dar și în direcția unui fugar de 26 de ani, care a refuzat să oprească la semnalul poițiștilor.

Fugarul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primire Urgențe de la Brăila.  În urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un băiețel de 13 ani, care mergea pe o stradă lăturalnică. Copilul nu a realizat ce s-a întâmplat și a mers acasă. Abia atunci tatăl copilului a realizat că fiul lui are o plagă împușcată și a sunat speriat la 112. O ambulanță l-a preluat pe cel mic și l-a transportat la spitalul din Galați unde primește îngrijiri medicale.

Bărbatul fugar a mai fost cercetat pentru conducere fără permis. Când a fost prind, avea o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…