Mangalia

Tragedie astăzi la Mangalia. Un copil de numai trei ani a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Evenimentul șocant s-a petrecut chiar în locuința familiei.

Bunica micuțului a mers să hrănească animalul, a deschis țarcul, iar copilul care a intrat imediat după ea a fost mușcat de mai multe ori. Șocat, tatăl copilului l-a transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celui mic.

Evenimentul șocant a avut loc în jurul prânzului. Bunica băițelului a mers să hrănească animalul în țarcul din curtea locuinței, iar cel mic s-a strecurat printre picioarele ei și a speriat animalul, care a sărit pe el și l-a mușcat de cap.

Șocate, rudele copilului au cerut imediat ajutor. Nu au așteptat însă să vină salvatorii. Tatăl a decis să transporte copilul la spital cu mașina personală. Când au ajuns la spital, copilul era deja în stare gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar în cauză a fost întocmit și un dosar penal.

Câinele care a mușcat copilul are cinci ani și este din rasa Presa Canario, cunoscută pentru caracterul extrem de agresiv.

Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…