miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Copil ucis de câine, la Mangalia

Copil ucis de câine, la Mangalia

de Andreea Bălan
Mangalia

Tragedie astăzi la Mangalia. Un copil de numai trei ani a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Evenimentul șocant s-a petrecut chiar în locuința familiei.

Bunica micuțului a mers să hrănească animalul, a deschis țarcul, iar copilul care a intrat imediat după ea a fost mușcat de mai multe ori. Șocat, tatăl copilului l-a transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celui mic.

Evenimentul șocant a avut loc în jurul prânzului. Bunica băițelului a mers să hrănească animalul în țarcul din curtea locuinței, iar cel mic s-a strecurat printre picioarele ei și a speriat animalul, care a sărit pe el și l-a mușcat de cap.

Șocate, rudele copilului au cerut imediat ajutor. Nu au așteptat însă să vină salvatorii. Tatăl a decis să transporte copilul la spital cu mașina personală. Când au ajuns la spital, copilul era deja în stare gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar în cauză a fost întocmit și un dosar penal.

Câinele care a mușcat copilul are cinci ani și este din rasa Presa Canario, cunoscută pentru caracterul extrem de agresiv.

Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult