Mangalia

Tragedie astăzi la Mangalia. Un copil de numai trei ani a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Evenimentul șocant s-a petrecut chiar în locuința familiei.

Bunica micuțului a mers să hrănească animalul, a deschis țarcul, iar copilul care a intrat imediat după ea a fost mușcat de mai multe ori. Șocat, tatăl copilului l-a transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celui mic.

Evenimentul șocant a avut loc în jurul prânzului. Bunica băițelului a mers să hrănească animalul în țarcul din curtea locuinței, iar cel mic s-a strecurat printre picioarele ei și a speriat animalul, care a sărit pe el și l-a mușcat de cap.

Șocate, rudele copilului au cerut imediat ajutor. Nu au așteptat însă să vină salvatorii. Tatăl a decis să transporte copilul la spital cu mașina personală. Când au ajuns la spital, copilul era deja în stare gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar în cauză a fost întocmit și un dosar penal.

Câinele care a mușcat copilul are cinci ani și este din rasa Presa Canario, cunoscută pentru caracterul extrem de agresiv.

Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…